VELIKO LETNJE SNIŽENJE NA KUPOVINU PROŠIRENOG PAKETA PAMETNOGT STANA

NOSITE SVOJ STAN U DŽEPU GDE GOD POĐETE

UPRAVLJAJTE SVOJIM STANOM ZA VEĆ OD 2200e


Ukoliko kupite kompletan prošireni paket:
osnovni paket + upravljanje 6 grupa rasvete + podešavanje temperature u stanu preko fan coil uređaja + upravljanje roletnama (2 kom) + detekcija provale + dojava požara + video nadzor ispred stana

  • za jednosobne, jednoiposobne i dvosobne stanove – NOVA CENA 2400e, stara cena 3575e
  • za dvoiposobne stanove – NOVA CENA 2650e, stara cena 3800e
  • za trosobne stanove – NOVA CENA 2850e, stara cena 3975

Sniženje na kupovinu pojedinačnih podsistema za upravljanje:

  • upravljanje rasvetom (6 grupa rasvete) - NOVA CENA 300e, stara cena 600e
  • upravljanje grejanjem i klimatizacijom - 200e za upravljanje jednim fan coil uređajem
  • alarmni sistemi (detekcija i dojava provale i požara) - 400e
  • video nadzor - 200e


SISTEM "PAMETAN STAN"

Najatraktivnija funkcija sistema kućne automatike PAMETAN STAN su programski scenariji. Scenario podrazumeva vezivanje više komandi (događaja) u jednu sekvencu, pri čemu se te komande aktiviraju jednim pritiskom tastera i izvršavaju se simultano jedan za drugim po željenom redosledu. Ova funkcija „prilagođavanja“ uz funkcije sigurnosti i energetskih ušteda, daje pun smisao nazivu koncepta i sistema PAMETAN STAN. U praksi su najčešći i uobičajeni programski scenariji za dolazak kući ili odlazak od kuće, gledanje kućnog bioskopa, romantičnu večeru, jutarnje ustajanje iz kreveta i večernji odlazak na spavanje. Upravljanje je moguće lokalno preko mobilnog pametnog upravljača(uključen u osnovni paket), kao i van objekta putem svih pametnih uređaja.

Sistem pametnog stana je modularan, tako da kupac može da odabere opremu za funkcije koje su njemu potrebne. Moguće je formirati sistem pametnog stana i sa različitim podsistemima od dole navedenih, za šta je potrebno da nam se kupac obrati radi konkretnog dogovora.
kliknite na sekciju za detaljan prikaz