Šabac
Dragin blok

Legenda:

slobodno/ukupno
s - Stan
pm - Parking mesto
l - Lokal
o - Ostava
Grejanje
Radijatorska toplotna tela, grejanje na Toplanu.
Spoljašnji zidovi
Puna opeka debljine 25cm + termoizolacija debljine 12cm, odnosno u skladu sa Elaboratom energetske efikasnosti.
Unutrašnja stolarija
Ulazna vrata u stan su sigurnosna vrata sa više tačaka zaključavanja. Prag ulaznih vrata je hrastov u prirodnoj boji. Vrata u stanovima su kvalitetna drvena vrata u beloj boji.
Obrada podova
Troslojni drveni pod u dnevnom boravku, trpezariji i spavaćim sobama. U kupatilu, kuhinji, hodniku, degažmanu i na terasi kvalitetna keramika prve klase domaće proizvodnje i granitna keramika na stepeništima.
Dodatni sadržaji
Lift, video nadzor ulaza i lifta, interfon, telefon, kablovska televizija i internet, dvorište, igralište za decu, lak pristup objektu licima sa invaliditetom. Svaki stan ima svoj strujomer, vodomer i kalorimetar.
Spoljašnja stolarija
Prozori i balkonska vrata su od kvalitetne PVC stolarije sa roletnama u beloj boji, zastakljena termo Float staklom d=4+16+4mm. Ulazna vrata u zgradu su višekomorna aluminijumska stolarija u beloj boji zastakljena termo Float staklom. Garažna vrata su segmentna opremljena sa sistemom za daljinsko otvaranje.
DRAGIN BLOK_Ugao Ulice Hilandarska i Norveška
Nova stambena zgrada "DRAGIN BLOK" se nalazi na uglu Ulica Norveška i Hilandarska, projektovana tako da isprati savremene tokove gradnje sa sistemom "pametnog stana" koji omogućava upravljanje električnim uređajima, klimatizacijom, grejanjem, kao i inteligentnim alarmnim sistemima, čak i kada niste u Vašem domu. Objekat je spratnosti Po+P+5. U podrumu i prizemlju se nalaze parking mesta, a na spratovima su stanovi. Ukupan broj stanova je 40.
Unutrašnji zidovi
Završna obrada zidova je bojenje poludisperzijom u beloj boji; u kuhinji, toaletima i kupatilu keramika prve klase, domaće prozvodnje. Materijalizacija unutrašnjih zidova u stanu je: - zidovi između dva stana: AKU blok, obostrano malterisan sa završnom obradom zavisno od prostorije u kojoj se nalazi. Ovaj zid omogućava visok nivo zaštite od buke iz susednog stana. - zidovi kuhinje i kupatila su ozidani punom opekom, obostrano malterisani sa završnom obradom zavisno od prostorije u kojoj se nalazi. - zidovi između soba su knauf zidovi: duple gips kartonske ploče postavljene na čeličnu podkonstrukciju ispunjenu sa mineralnom vunom.